Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Κατασκευάζεται έργο διευθέτησης ομβρίων κοντά στο Filoxenia

Ξεκίνησε η κατασκευή έργου για την καλύτερη παροχέτευση των ομβρίων υδάτων, το οποίο εκτελεί η ΔΕΥΑΚ στη στροφή της Ναυαρίνου (με κατεύθυνση προς Μάνη) πριν το Filoxenia. Θα τοποθετηθούν αγωγοί για τα νερά της βροχής και επιπλέον φρεάτια απορροής με σχάρες, ενώ θα κατασκευασθεί αγωγός που θα συλλέγει τα όμβρια και θα τα οδηγεί στη θάλασσα. 
Στο πλαίσιο της παρέμβασης, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να εγκατασταθεί αγωγός εγκάρσια στη Ναυαρίνου. Η ημερομηνία διακοπής της κυκλοφορίας δεν είναι ακόμη γνωστή και θα υπάρξει έγκαιρα ανακοίνωση. 
 
ag-omvriwn-filoxenia 2
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το σημείο αυτό όσο εκτελούνται εργασίες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του συνεργείου.
Οι εργασίες περιλαμβάνονται σε έργο, με μελέτη προϋπολογισμού 190.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΚ. Η εκτέλεσή του ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014 και η σύμβαση έχει διάρκεια ένα έτος, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει το 50% η υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου του έργου.
Έχουν ήδη διενεργηθεί παρεμβάσεις στα Σπιτάκια Λαιΐκων, στο Φραγκοπήγαδο, στις Εργατικές Κατοικίες βορείως της Αγίας Τριάδος, στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Κανάρη (κατασκευάσθηκε αγωγός, με τον οποίο τα νερά της βροχής οδηγούνται στον αγωγό ομβρίων της Φαρών), ενώ θα ακολουθήσουν και στην οδό Αθηνών.
 
ag-omvriwn-filoxenia_1.JPGag-omvriwn-filoxenia_2.JPGag-omvriwn-filoxenia_3.JPGag-omvriwn-filoxenia_4.JPGag-omvriwn-filoxenia_5.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech