Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κατά τη σημερινή, 17/2015, συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:
 
1. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.
 
2. Απόδοση λογαριασμού των απαιτούμενων δαπανών για την καταβολή χρηματικών βραβείων στους πρωτεύσαντες του Δρόμου Θυσίας, κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού 23ης Μαρτίου 1821. Εγκρίθηκε.
 
thusias
 
 
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΡΔΕΥΣΗ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ
3. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Δημιουργία αρδευτικού δικτύου στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων». Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρία Λάμπος Ιωάννης και Σία ΕΕ, που προσέφερε έκπτωση 60%, όσον αφορά σε παροχή υπηρεσιών προϋπολογισμού 32.619,60 ευρώ με το ΦΠΑ, με χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ. Θα εγκατασταθεί αυτόματο αρδευτικό δίκτυο, το οποίο θα τροφοδοτείται από γεώτρηση του Πάρκου. Με την παρέμβαση αυτή θα αφαιρεθούν οι ορθοστάτες, που είναι επικίνδυνοι για το παιχνίδι των παιδιών και στη θέση τους θα τοποθετηθούν υπόγειοι εκτοξευτές, μη ορατοί όταν δεν διενεργείται άρδευση.
 
park
 
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ PRESS-CONTAINERS
4. Επί του 1ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια δύο (2) ρυμουλκών και τεσσάρων (4) ημιρυμουλκούμενων με σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων χωρητικότητας 60m3». Η Επιτροπή ενέκρινε την εισήγηση της Υπηρεσίας και αποφάσισε τον αποκλεισμό της εταιρείας Εμπορική Μηχανημάτων και Βιομηχανικών Ειδών ΑΕΕ, καθώς δεν προσκόμισε δείγμα, όπως ρητά προέβλεπε η διακήρυξη, καθώς και την αποδοχή της προσφοράς της εταιρείας Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευών Α. Καούσης ΑΕ και τη βαθμολόγησή της με συνολική βαθμολογία 60. Απομένει η αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς. Υπενθυμίζεται ότι ο προϋπολογισμός δαπάνης είναι 762.600 ευρώ με το ΦΠΑ και η απόκτηση των press-containers θα συμπιέσει το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων.
 
5. Τροποποίηση του άρθρου 7 της με αριθμ. πρωτ. 67225/26-11-2014 σύμβασης για το έργο «Λειτουργία κινητής μονάδας επεξεργασίας ΑΣΑ με στόχο την ανάκτηση – αξιοποίηση όλων των παραγόμενων προϊόντων (κόμποστ, ανακυκλώσιμα κλπ.)». Εγκρίθηκε.
 
asa
 
6. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτής δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου των εγκαταστάσεων εργοστασίου πρώην ΑΣΟ της Τοπικής Κοινότητας Άριος. Δε συζητήθηκε.
 
7. Άσκηση ή μη ένδικων μέσων – βοηθημάτων. Δε συζητήθηκε.
 
8. Ανάθεση δικαστικού χειρισμού υπόθεσης σε δικηγόρο. Δε συζητήθηκε.
 
9. Νομική υποστήριξη πρώην αιρετού (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε.
 
10. Ανάθεση επιδόσεως σε δικαστικό επιμελητή (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε, όσον αφορά στην επίδοση αποφάσεως, με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή ενοικιαστή ακινήτου που ανήκει σε κληροδότημα του Δήμου Καλαμάτας. Εζητείτο η μείωση του ενοικίου.
 
11. Επί του πρακτικού επιτροπής διεξαγωγής ανοικτού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για προμήθεια ειδών μορφοσιδήρου (εκτός ημερησίας διατάξεως). Αναδείχθηκαν προσωρινοί μειοδότες οι εταιρείες Κολιτσιδάκης Μιχαήλ και Σία ΕΕ, καθώς και Αφοί Β. Λαγανάκου ΟΕ, για τα είδη στα οποία καθεμιά έχει προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, όσον αφορά σε προμήθεια προϋπολογισμού 65.000 ευρώ με το ΦΠΑ.
 
12. Αποδέσμευση πιστώσεων (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε.
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech