Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις ενημέρωσης για τον αυτισμό στην Καλαμάτα

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Aτόμων με Αυτισμό, το Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας τους, διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Καλαμάτα εκδηλώσεις, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τον αυτισμό. Το εγχείρημα αυτό ονομάζεται “Feeling Blue Project_2/4” και διενεργείται με αφορμή και εφαλτήριο την 2α Απριλίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης γύρω από τον Αυτισμό. Για το λόγο αυτό πραγματοποίηθηκε σήμερα στο Δημαρχείο συνέντευξη Τύπου.
 
afisa
 
Η «μπλε καμπάνια» θα ξεκινήσει με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και του Γραφείου Υποψηφιότητας για την Διεκδίκηση της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας KALAMATA 21, από την Κεντρική Πλατεία / Βασιλέως Γεωργίου, με σειρά παιχνιδιών σε όλο το μήκος της και θα συνεχιστεί όλο το έτος με πλήθος εκδηλώσεων. 
Στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουν τα καταστήματα του πεζοδρόμου Αντωνοπούλου, διαθέτοντας μέρος των εσόδων τους τη συγκεκριμένη ημέρα στο Κέντρο Ημέρας και στο Feeling Blue Project. Επιπλέον, συμμετέχουν τα καταστήματα του πεζοδρόμου της οδού Αμφείας στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας & η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας. 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
 
Πέμπτη 2 Απριλίου
 
10.00 στην Κεντρική Πλατεία / Βασιλέως Γεωργίου, στην Καλαμάτα – Blue Championship και παράλληλα στον πεζόδρομο της οδού Αντωνοπούλου Blue Bazaar
22.00 στον πεζόδρομο της οδού Αμφείας, τα καταστήματα θα είναι Μπλε, στον μοναδικό Blue Road της Καλαμάτας
 
Σάββατο 4 Απριλίου
 
16.00 Προβολή οκτάλεπτου ντοκιμαντέρ από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», Αριστομένους 95.
 
afisa.jpgcover.jpgprogramma.jpgst.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech