Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε. «Φάρις», 34 παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου

Το Εικαστικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας επισκέφθηκαν 34 μαθήτριες και μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου, την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, συνοδεία των εκπαιδευτικών Γεωργίας Βάγγαλη, Σοφίας Πετροπούλου και Ελευθερίας Νικολοπούλου, διευθύντριας του σχολείου.
Κατά τη δίωρη επίσκεψή τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εικαστικού Εργαστηρίου και του Κέντρου Τέχνης Καλαμάτας (ΚΤΚ) από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Λαμπρινίδη. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα κεραμικής από τη δασκάλα του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμητρα Πετροπούλου, στο οποίο συμμετείχαν με ενθουσιασμό.
 
ds-petalidi-eikastiko-ergastiri 3
 
Πρέπει να επισημανθεί ότι πολλοί μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο του Πεταλιδίου φοιτούν στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Καλαμάτας, γεγονός που καταδεικνύει την πολύπλευρη προσφορά του τελευταίου στη Μεσσηνία, καθώς υπάρχουν μαθητές που έρχονται κι από πιο μακρινά μέρη. Είναι άξιοι επαίνου οι γονείς των παιδιών, διότι ξεπερνούν τον ανασταλτικό παράγοντα της χιλιομετρικής απόστασης, προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους σοβαρή καλλιτεχνική εκπαίδευση. 
 
ds-petalidi-eikastiko-ergastiri_1.jpgds-petalidi-eikastiko-ergastiri_2.jpgds-petalidi-eikastiko-ergastiri_3.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech