Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αύριο Τετάρτη "κλείνει" η Ναυαρίνου

Προχωρούν οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση τμήματος παραλιακής ζώνης Καλαμάτας (Πλατεία Ανάστασης)» και από αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, αναμένεται να κλείσει η οδός Ναυαρίνου, στο χώρο μπροστά στον Ιερό Ναό, για μία εβδομάδα περίπου. Αυτό θα συμβεί επειδή στις εργασίες περιλαμβάνεται παρέμβαση και στην οδό Ναυαρίνου, το κατάστρωμα της οποίας θα ανυψωθεί σε σχέση με το υπάρχον.
Η κυκλοφορία στην οδό Ναυαρίνου θα σταματήσει προσωρινά μετά από απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν παράκαμψη μέσω των οδών Ηρώων, Κρήτης και Αύρας και αντιστρόφως. Οι εργασίες στην οδό Ναυαρίνου θα καταβληθεί προσπάθεια να διαρκέσουν όσο το δυνατόν λιγότερο.
Υπενθυμίζεται ότι η ανάδοχος εταιρεία Ικτίνος Α.Ε. προσέφερε έκπτωση 39,35%, όσον αφορά σε έργο προϋπολογισµού 428.766,00 € και έχει προθεσμία 90 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2015, για να ολοκληρώσει τις εργασίες.
Σημειώνεται πως το έργο επανεντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και μέσω αυτού θα διαμορφωθεί η πλατεία του Ιερού Ναού Ανάστασης στην Παραλία Καλαμάτας, γύρω από την Εκκλησία, ενώ παρέμβαση θα διενεργηθεί και στην οδό Ναυαρίνου και θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά η ανατολική παραθαλάσσια περιοχή της Καλαμάτας. Επισημαίνεται πως νοτίως της Ναυαρίνου θα εγκατασταθεί και σύγχρονη ηλεκτρική ράμπα, τύπου Seatrac, για την εξυπηρέτηση Ατόμων με Αναπηρία, ώστε αυτά χωρίς βοήθεια τρίτων να μπορούν να κάνουν μπάνιο.
 
anastasi_anaplasi_arxiko_stadio_1.JPGanastasi_anaplasi_arxiko_stadio_2.JPGanastasi_anaplasi_arxiko_stadio_3.JPGanastasi_anaplasi_arxiko_stadio_4.JPGanastasi_anaplasi_arxiko_stadio_5.JPG
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech