Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ορκίσθηκε ο Γεώργιος Φερετζάκης ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Ενώπιον του Δημάρχου ορκίσθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, ο Γεώργιος Φερετζάκης ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης και ανέλαβε καθήκοντα. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Φερετζάκης είχε επιλεγεί στις 27 Απριλίου 2015 με τα δύο τρίτα των ψήφων του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα στην πρώτη σχετική συνεδρίαση.
Ο Δήμαρχος έδωσε τις καλύτερες ευχές του στον Γ. Φερετζάκη για επιτυχή επιτέλεση των καθηκόντων του, τονίζοντας πως αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη έναντι της Δημοτικής Αρχής. «Θα αγωνίζεται για το δίκαιο των δημοτών και των επιχειρήσεων. Με ενδιαφέρει η δικαιοσύνη. Εάν δεν έχει απονεμηθεί το δίκαιο, πρέπει αυτό να καταγράφεται και να υφίσταται η Δημοτική Αρχή ή ο υπάλληλος που δεν έχει συμπεριφερθεί σωστά τις συνέπειες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Π. Νίκας.
Ο κ. Φερετζάκης θα έχει γραφείο στο κτήριο της Διεύθυνσης Διοικητικών, δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, μέχρι τη μετάβαση στο νέο Δημαρχείο.
Σημειώνεται πως ο Γεώργιος Κ. Φερετζάκης γεννήθηκε το 1975 και είναι έγγαμος με την δικηγόρο – υπ. Διδάκτορα Πολιτικής Δικονομίας και συγγραφέα νομικών εγχειριδίων Βασιλική Χ. Βασιλάκη. Έχουν ένα γιο, τον Παναγιώτη – Κωνσταντίνο.
Σπουδές: Πτυχίο Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακός κύκλος σπουδών στην Τραπεζική – Χρηματοοικονομική (Τραπεζικό Περιβάλλον), ΜΠΣ Διαπανεπιστημιακού και Διατμηματικού Προγράμματος Μ.Σ. Ηθική Φιλοσοφία. Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.
 
feretzakis_symparastatis_dimoti_orkomosia_1.JPGferetzakis_symparastatis_dimoti_orkomosia_2.JPGferetzakis_symparastatis_dimoti_orkomosia_3.JPGferetzakis_symparastatis_dimoti_orkomosia_4.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech