Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας 2015 στην Καλαμάτα

Αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 θα εορτασθεί η Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα και εκπρόσωποι της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) θα βρεθούν στην Καλαμάτα, κοντά σε εκατοντάδες μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ακολουθώντας το διεθνές μήνυμα: «Get Active on Olympic Day»! Οι σχετικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

Στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται το πετυχημένο πρόγραμμα «Ολυμπιακή Κληρονομιά», το οποίο περιλαμβάνει το «Εργαστήρι Ολυμπισμού» της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, στο Elite Resort Hotel, κατά το διάστημα 9.00 έως 12.00, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στις αξίες του Ολυμπισμού και σε περισσότερα από 10 Ολυμπιακά Αθλήματα από Στελέχη Ολυμπιακής Παιδείας, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Εθνικούς Προπονητές. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όσους ενδιαφέρονται και όσοι μετάσχουν θα πάρουν αναμνηστικά δώρα, όπως μπλούζα, καπέλο, τσάντα, μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από 19.00 έως 21.00, σε εφαρμογή πρωτοκόλλου συνεργασίας της ΕΘΝΟΑ με την Ελληνική Αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Elite διάλεξη του Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Υποστρατήγου Εμμανουήλ Σφακιανάκη, ο οποίος μαζί με στελέχη της Υπηρεσίας θα μιλήσει σε μικρούς και μεγάλους, για τους κινδύνους και τους τρόπους αντιμετώπισης της διαδικτυακής βίας στα παιδιά. Στη διάλεξη θα μιλήσει και ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α. Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος θα αναφερθεί στους σκοπούς και τις δραστηριότητες της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, η οποία γιορτάζεται ταυτόχρονα σε περισσότερα από 200 κράτη - μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech