Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Όλα έτοιμα για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Αύριο, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, ξεκινά το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα και τις υπόλοιπες ημέρες της διεξαγωγής του, μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης στις 24 Ιουλίου 2015, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας φέτος. Για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη του Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εμπλεκομένων Υπηρεσιών του Δήμου και της ΚΕ «Φάρις».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά τα εξής, προς τους δημοσιογράφους:
«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και ξεκινάει το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, σε αντίθεση με άλλα φεστιβάλ, τα οποία έχουν ακυρωθεί ουσιαστικά. Αυτό έγινε για να δώσουμε ελπίδα, για να δώσουμε αισιοδοξία, να προβάλουμε την πόλη μας.
Ήδη δεκάδες εφημερίδες έχουν αναφερθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ. Η διαφήμιση της πόλης από τα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε χρήμα.
Περιμένουμε κόσμο, κυρίως από το χώρο του πολιτισμού και της τέχνης, με την έναρξη του Φεστιβάλ. Είναι βέβαιο ότι η Καλαμάτα αυτές τις ημέρες θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα του πολιτισμού και της τέχνης της πατρίδας μας.
Πέρα απ' όλα αυτά, το Φεστιβάλ αυτό καθαυτό είναι κίνητρο μεγάλο και δύναμη μεγάλη, για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας, που είναι να προκριθούμε και να είμαστε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021».

 

1b-Carmen-Dada_MasiloJohn_Hogg_Medium.jpg21o_F.Chorou___17.07.2015_Filmhouse___1_Medium.jpgmegaro_xorou_banner_1.JPGmegaro_xorou_banner_2.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech