Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συνεδρίασε στις 26 Αυγούστου 2015

Κατά τη σημερινή, 11η/2015, συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

1. Σύνταξη τοπικού σχεδίου διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων. Εγκρίθηκε η εκπόνηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης από την Υπηρεσία του Δήμου και συγκροτήθηκε αρμόδια ομάδα έργου.
2. Έγκριση της μελέτης με τίτλο «Τροποποίηση – επαναπρογραμματισμός φωτεινών σηματοδοτών τμήματος οδού Βασ. Γεωργίου από οδό Αριστομένους έως οδό Ακρίτα». Εγκρίθηκε.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ

mantineia

3. Έγκριση της μελέτης του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση κοινόχρηστου δημοτικού χώρου στην Τ.Κ. Μικρής Μαντίνειας». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε μελέτη, η εκπόνηση της οποίας αποτελεί προσφορά ιδιώτη, ο οποίος θα καλύψει και τη δαπάνη εκτέλεσης του έργου. Θα πραγματοποιηθούν εργασίες ήπιας ανάπλασης στο πέρας της δημοτικής οδού Αγίου Κωνσταντίνου και θα κατασκευασθούν 4 λίθινα παγκάκια μήκους 1,40 μέτρων, με πλάτη, πλακόστρωση, κράσπεδο με ρείθρο κ.λπ., προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος, ο οποίος διαθέτει απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, ενώ το καλοκαίρι δέχεται την ευεργετική δροσιά της αύρας από το παρακείμενο ρέμα.
4. Έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων, επί αγροτικής οδού στη θέση «Ξηρόκαμπος» Αντικαλάμου, για «συνεργείο αυτοκινήτων». Εγκρίθηκε.
5. Προέγκριση ίδρυσης επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων. Εγκρίθηκε.
6. Ανάκληση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εγκρίθηκε η ανάκληση 4 αδειών επιχειρήσεων και ανεβλήθη η συζήτηση όσον αφορά στην ανάκληση ή όχι άλλων 3 αδειών.
7. Έγκριση υψομετρικής μελέτης της οδού μεταξύ των ΟΤ 496, 497, 490 και 491 (οδός Ιερολοχιτών) [εκτός ημερησίας διατάξεως]. Εγκρίθηκε για την ανέγερση οικοδομής.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech