Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 29 Οκτωβρίου 2015

Στην 47η/2015 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

1. Αποδέσμευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.
2. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.
3. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2015. Εγκρίθηκε.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

robotiki 4

4. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή χρηματικών επάθλων σε μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας, για τη διάκρισή τους στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Εγκρίθηκε όσον αφορά σε ποσόν 1.000 ευρώ, καθόσον ομάδες του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας κατέκτησαν στο συγκεκριμένο Διαγωνισμό τις θέσεις 1η, 2η και 2η, σε ισάριθμες κατηγορίες.

ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

5. Επί των πρακτικών της επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού για συμμετοχή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση για τη Σίτιση Μαθητών Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, σχολικού έτους 2015 – 2016. Έγινε αποδεκτή η προσφορά και ανατέθηκε η σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας στην εταιρεία με διακριτικό τίτλο "Korinthian Palace – Catering ΑΕ" αντί συνολικού ποσού 119.600,28 ευρώ με το ΦΠΑ.
6. Επί των ενστάσεων κατά της προκήρυξης του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με σκοπό την ανάθεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την «Αναβάθμιση του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση κόστους λειτουργίας». Έγιναν εν μέρει δεκτές οι ενστάσεις δύο εταιρειών και αποφασίσθηκε να διακοπεί η διαδικασία του διαγωνισμού ώστε να ενσωματωθούν στην προκήρυξη τα σημεία των ενστάσεων που έγιναν δεκτά και εν μέρει δεκτά, καθώς και όποιες περαιτέρω διευκρινίσεις είναι αναγκαίες. Η διαδικασία του διαγωνισμού θα επαναληφθεί με νέα προκήρυξη, οι όροι της οποίας θα υποβληθούν προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή σε επόμενη συνεδρίαση.
7. Παράταση της σύμβασης εκποίησης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.). Εγκρίθηκε η παράταση για ένα έτος της σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαμάτας και της εταιρείας Μεγρέμης Δημήτριος και Σία ΕΕ, που λήγει στις 14 Νοεμβρίου 2015.

ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

KAROUZEL

8. Κατάρτιση όρων διακήρυξης πλειοδοτικής δημοπρασίας για εγκατάσταση και λειτουργία παιγνίου τύπου «Καρουζέλ» στην πλατεία Βασ. Γεωργίου. Εγκρίθηκε όσον αφορά στην παραχώρηση της χρήσης με κατώτατο όριο 6.000 ευρώ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 30 ημέρες, με έναρξη αυτής εντός του Δεκεμβρίου.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΓΚΡΕΤΣΑ

9. Σύσταση επιτροπής για τη χορήγηση υποτροφιών κληροδοτήματος «Ανδρέας Γκρέτσας». Εγκρίθηκε η σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από τους: α) Γεώργιο Φάβα, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Καλαμάτας για θέματα Περιουσίας ως Πρόεδρο της Επιτροπής, β) ως μέλη, τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων όπου φοιτούν παιδιά που κατοικούν στ' Αλώνια, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αλωνίων, τη Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας Γεωργία Ηλιοπούλου και γ) την Αναστασία Παγάνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιουσίας Δήμου Καλαμάτας, ως γραμματέα της Επιτροπής. Η Επιτροπή θα έχει σκοπό την παροχή υποτροφιών στους έχοντες έφεση στα γράμματα μαθητές Δημοτικών Σχολείων που διαμένουν στα Αλώνια και φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής, διανέμοντας το ποσόν των 800 ευρώ ετησίως από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Ανδρέας Γκρέτσας».

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech