Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση σχετικά με την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στα Λαίϊκα

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2015, και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαιΐκων Θανάσης Τσαούσης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Λαιΐκων Γιώργος Κάτσαρης και ο Αντιπρόεδρος του σωματείου Κώστας Τσόπελας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στα Λαίϊκα.

Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε ότι με παραχώρηση κατά χρήση, εκ μέρους των αδελφών Κάρτσωνα, μιας έκτασης στο Δήμο Καλαμάτας, δόθηκε η δυνατότητα κατασκευής γηπέδου. Ο Δήμος έχει ολοκληρώσει την τοπογραφική μελέτη και την αποτύπωση των υψομέτρων, ενώ εντός των ημερών θα αποσταλεί μηχάνημα για τη διενέργεια τομών στο έδαφος, καθώς αυτό είναι βραχώδες και πρέπει να γίνει γνωστή η κατάσταση του υπεδάφους. Επίσης, θα πρέπει να εκτελεσθούν σημαντικές χωματουργικές εργασίες, δεδομένου ότι υπάρχει ανισοσταθμία μεταξύ βόρειας και νότιας πλευράς κατά 4 μέτρα και απαιτείται η μεταφορά χώματος και λίθων στη νότια πλευρά του χώρου, για τη δημιουργία επίπεδης επιφάνειας.

Η κατασκευή του γηπέδου θα γίνει με εργολαβία που θα χρηματοδοτηθεί από τις εκπτώσεις, οι οποίες θα δοθούν για έργα, τα οποία θα κατασκευασθούν με δάνειο που θα λάβει ο Δήμος.

Οι εκπρόσωποι του ΑΟ Λαιΐκων προσέφεραν στο Δήμαρχο φανέλα του σωματείου τους, η οποία θα τοποθετηθεί στο Δημαρχείο σε κορνίζα.

100_0450_Medium.JPG100_0451_Medium.JPG100_0453_Medium.JPG100_0454_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech