Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνάντηση με εκπροσώπους παλαιμάχων αθλητών του μπάσκετ

Συνάντηση με εκπροσώπους παλαιμάχων αθλητών του μπάσκετ είχε το βράδυ της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων για το μπάσκετ και ο Π. Νίκας, μεταξύ άλλων, τους ενημέρωσε για τα εξής:

1. Το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού επισκευάζεται από το Δήμο και εκτελούνται εργασίες υγρομόνωσης, οι οποίες πρόκειται να ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015. Στις 6/12 ξεκινούν εργασίες αντικατάστασης όλων των φωτιστικών σωμάτων, ενώ στην παρέμβαση περιλαμβάνεται αντικατάσταση όλης της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Επίσης, διενεργήθηκε καθαρισμός του γυμναστηρίου και επισκευή της παρακείμενης περίφραξης.
Οι παλαίμαχοι ανέλαβαν να ελαιοχρωματίσουν το χώρο, με χρώματα που θα τους προμηθεύσει ο Δήμος.
Ο Δήμος Καλαμάτας θεωρεί θετική την προοπτική διαχείρισης αυτής της αθλητικής αίθουσας από τους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
2. Θα πραγματοποιηθεί ανακατασκευή σε 2 ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, ώστε να πληρούν τις στοιχειώδεις προδιαγραφές λειτουργίας: το ένα βρίσκεται δίπλα στο Νέδοντα και το άλλο στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Επίσης, τώρα ανακατασκευάζεται ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στην Τέντα.

palaimaxoi-basket_1.JPGpalaimaxoi-basket_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech