Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Μεταστέγαση του 11ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας

Γονείς νηπίων από το 11ο Νηπιαγωγείο, που μεταστεγάζεται και το 15ο Νηπιαγωγείο, σε χώρο πλησίον του οποίου πρόκειται να στεγασθεί, επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο με σκοπό να προτείνουν τρόπους για την καλύτερη λειτουργία και των δύο Νηπιαγωγείων. Συγκεκριμένα, ζητούν χωριστές εισόδους, καλύτερη διαχείριση των ομβρίων και διασφάλιση απολύτως ευνοϊκών συνθηκών για τη λειτουργία του μεταστεγαζομένου 11ου Νηπιαγωγείου.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το χώρο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταστέγασης και συζήτησε και με τη Διευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου, στον αύλειο χώρο του οποίου θα λειτουργούν τα δύο Νηπιαγωγεία. Ο Π. Νίκας τόνισε πως όλα τα ζητήματα που τίθενται, θα αντιμετωπισθούν, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λειτουργία και των τριών Σχολείων.

Σημειώνεται ότι το 11ο Νηπιαγωγείο μετακινείται επειδή το κτήριο όπου τώρα στεγάζεται έχει κριθεί ακατάλληλο και η στέγασή του προσωρινά θα γίνει σε λυόμενα βαρέως τύπου, που μέχρι τώρα χρησιμοποιούνταν για τη στέγαση του 8ου Δημοτικού Σχολείου.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech