Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

«Ανάβουμε» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο απόψε!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Καλαμάτας θα φωταγωγηθεί απόψε, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.00, στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, τόνισε σήμερα ο Δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους. «Θα έχει καλό καιρό. Σας περιμένουμε όλους, ιδίως τα παιδιά», επεσήμανε ο Π. Νίκας, τονίζοντας πως η φωταγώγηση του δένδρου θα πλαισιωθεί με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κεράσματα.

Η αποψινή εκδήλωση θα σημάνει και επισήμως την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμος Καλαμάτας θα διοργανώσει πλήθος εκδηλώσεων στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες, δωρεάν για όλους.
Το πρόγραμμα κεντρικών και παράλληλων εκδηλώσεων καλύπτει όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα μετάσχουν ενεργά οι τομείς της Κ.Ε. «Φάρις», το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο, ο Εικαστικός Τομέας και η Δημοτική Σχολή Χορού, καθώς και άλλοι φορείς.

Σημειώνεται ότι σημαντική βοήθεια προσφέρουν και φέτος χορηγοί και υποστηρικτές των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Απόψε, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από τις 19.00 με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, την παιδική χορωδία, τη χορωδία «Μελίφωνο» και τα μουσικά σύνολα πνευστών του Δημοτικού Ωδείου, και την κορύφωση θα αποτελέσει η φωταγώγηση του δένδρου στις 20.00. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί εορταστική συναυλία με το συγκρότημα «Jazz Steps and Friends - Featuring Νάσια Γκόφα».

Για τις ανάγκες των εκδηλώσεων και για την ασφάλεια του κοινού, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 19.00 και μέχρις ολοκληρώσεως, στην οδό Αριστομένους από την Κροντήρη μέχρι τη Φραντζή και στις καθέτους της Αριστομένους στο παραπάνω τμήμα, που τη συνδέουν με την Αναγνωσταρά.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι το τέλος του έτους μπορείτε να δείτε εδώ

fotagogisi_2014.jpgPOSTER_copy_Medium.jpgprogrammMedium_1.jpgprogrammMedium_2.jpgstolismos_dentrou_sto_dhmarxeio_Medium.JPG

{source}

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QikitXCX-UY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

{/source}

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech