Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνέδριο των Κινηματογραφικών Λεσχών στην Καλαμάτα τον Ιούνιο 2016

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος Δημήτρης Καλαντίδης και οι εκπρόσωποι της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας Ηλίας Βαβίτσας και Αναστασία Λιόκουρα, οι οποίοι συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Ο κ. Καλαντίδης γνωστοποίησε την πρόθεση της Ομοσπονδίας, που διαθέτει πάνω από 50 μέλη-Λέσχες, να διοργανώσει το 29ο Συνέδριό της στην Καλαμάτα τον Ιούνιο του 2016. Το συνέδριο, με προσδιορισμένη θεματική, θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την προοπτική αυτή και γνωστοποίησε στους συνομιλητές του πως ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει τη διενέργεια του Συνεδρίου εμπράκτως, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Σημειώνεται πως η Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας διενεργεί τις προβολές της στην αίθουσα «Θόδωρος Αγγελόπουλος», επί της οδού Αριστομένους 95, την οποίαν έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας. Συζητήθηκε, μάλιστα, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Θόδωρο Αγγελόπουλο, στο πλαίσιο διενέργειας του Συνεδρίου.

kinhmatografikh_lesxh_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech