Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Το Λύκειον των Ελληνίδων έψαλε τα κάλαντα στο Δήμαρχο

Τμήμα των εφηβικών ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας με εθνικές ενδυμασίες, συνοδευόμενο από το μέλος του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων και έφορο χορού, Άννα Μαύρου – Μπουζιάνη και από το δάσκαλό τους Άγη Τσακαλάκο, καθώς και από νέους του Λυκείου των Ελληνίδων που έπαιζαν μουσικά όργανα, έψαλε σήμερα το πρωί στο Δήμαρχο παραδοσιακά κάλαντα της Πελοποννήσου και της Χίου και του ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα.

Ο Δήμαρχος αντευχήθηκε και ευχαρίστησε στο πρόσωπο των μελών της αντιπροσωπείας το Λύκειον των Ελληνίδων για όσα προσφέρει στην πόλη, καθώς και για την πανελλήνια αναγνώριση που έχει κατακτήσει, η οποία αντανακλά στην Καλαμάτα. Ευχαρίστησε, δε, ιδιαιτέρως την Πρόεδρο του Λυκείου, Βικτωρία Καρέλια, για όσα έχει προσφέρει στο Λύκειον, στην πόλη, στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Καλαμάτας.

«Έχουμε το καλύτερο Λύκειον των Ελληνίδων», τόνισε ο Π. Νίκας, ευχαριστώντας τα παιδιά και τα στελέχη «για το γνήσιο αποτύπωμα της ελληνικής παράδοσης που παρουσιάζει σε κάθε ευκαιρία» το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας. «Ό,τι πολυτιμότερο είναι οι αξίες, οι παραδόσεις μας, τα ιδανικά μας, αυτή είναι η ψυχή μας», επεσήμανε ο Δήμαρχος.

Στα μέλη του Λυκείου των Ελλήνων προσφέρθηκε κέρασμα ανάλογο της εορταστικής περιόδου.

DSCN9950_Medium.JPGDSCN9951_Medium.JPGDSCN9952_Medium.JPGDSCN9953_Medium.JPGDSCN9954_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech