Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευχές από τον Πρόεδρο της Interkultur προς το Δήμαρχο και τους Καλαματιανούς

Ο Günter Titsch, Πρόεδρος της Interkultur, απέστειλε προς το Δήμαρχο, σε απάντηση ευχετήριας κάρτας του Π. Νίκα, μήνυμα για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο – μεταξύ άλλων – εξαίρει τη φιλοξενία που επέδειξαν οι Καλαματιανοί στα μέλη των χορωδιών, που έλαβαν μέρος στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, αλλά και τη θέρμη, με την οποία ο λαός της Καλαμάτας αγκάλιασε και στήριξε τη διοργάνωση.

Στο μήνυμά του προς το Δήμαρχο, ο Πρόεδρος της Interkultur αναφέρει τα εξής:
«Εκ μέρους της Interkultur και εμού προσωπικώς, παρακαλώ επιτρέψτε μου να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε σας και στη θαυμάσια πόλη σας Καλαμάτα γι' αυτήν την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση τον Οκτώβριο αυτής της χρονιάς. Οι χορωδίες και η ομάδα (σ.σ. της Interkultur) ενθουσιάσθηκαν από τη ζεστασιά και την ατμόσφαιρα ευμενούς υποδοχής κατά τη διάρκεια των ημερών του Διαγωνισμού. Είμαι πολύ ευτυχής να αναφέρω ιδιαιτέρως το αξιοσημείωτο ενδιαφέρον των πολιτών της Καλαμάτας να συμμετάσχουν σε αυτήν τη γιορτή της χορωδιακής μουσικής, μαζί με τους μετέχοντες από όλο τον κόσμο – ο Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας 2015 ήταν μια μεγάλη επιτυχία για όλους και η Interkultur προσδοκά να συνεχίσει αυτήν την καλή συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας στο μέλλον.
Για το τέλος του έτους 2015 Σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για τα Χριστούγεννα και εύχομαι σε σας, στους πολίτες σας και στους αγαπημένους σας ό,τι καλύτερο και ένα ευτυχές νέο έτος 2016!».

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech