Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

4ο Καλαματιανό Καρναβάλι, από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 13 Μαρτίου 2016

Δεκαπέντε μέρες κεφιού και χαράς για τους Καλαματιανούς και τους επισκέπτες υπόσχεται το 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι, που θα διεξαχθεί μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 13 Μαρτίου 2016. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για το σχεδιασμό του προγράμματος των εκδηλώσεων, όπως αναφέρθηκε σήμερα, Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Όσοι θέλουν να μετάσχουν στο 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι, μπορούν από τώρα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, καθώς από σήμερα στον ιστότοπο του Δήμου υπάρχει η σχετική δυνατότητα. Την αίτηση μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά η συμπλήρωση και η αυτόματη καταχώρισή της γίνεται μέσω banner, το οποίο βρίσκεται στο κάτω αριστερά τμήμα της ιστοσελίδας του Δήμου. Σημειώνεται ότι από τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής εκφράσθηκαν θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές και στους καρναβαλιστές, στους οποίους οφείλεται η επιτυχία του Καλαματιανού Καρναβαλιού, που πλέον έχει γίνει θεσμός.
Την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη διάθεση των χρηστών για περιήγηση η ιστοσελίδα του Καλαματιανού Καρναβαλιού.
Από τις 15 Ιανουαρίου 2016 θα λειτουργήσει το γραφείο υποστήριξης του Καλαματιανού Καρναβαλιού, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Σημειώνεται πως το φετινό Καλαματιανό Καρναβάλι περιλαμβάνει την προσπάθεια της Καλαμάτας για την κατάρριψη του ρεκόρ Guinness στο χορό bachata, με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών από ολόκληρη την Ελλάδα.

DSCN0131_Medium.JPGDSCN0133_Medium.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech