Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 20 Ιανουαρίου 2016

Στη 2η/2016 συνεδρίασή του συνήλθε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, στις 14.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος: Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού, οικον. έτους 2016, Δήμου Καλαμάτας.

Αφού ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ανέγνωσε κατάλογο των έργων, στα οποία αφορά η απόφαση, ο Δήμαρχος εξήγησε την επείγουσα ανάγκη λήψης απόφασης, τονίζοντας πως οι Υπηρεσίες του Δήμου κατακλύζονται από εγκυκλίους, ορισμένες των οποίων κοινοποιήθηκαν μόλις τις τελευταίες ημέρες προερχόμενες από τα Υπουργεία και πρέπει να τις ερμηνεύσουν και εφαρμόσουν, ώστε να είναι δυνατή η συνέχιση εκτέλεσης έργων. Τόνισε, ακόμη, πως «εάν δε γίνουν οι αναγκαίες μετατροπές, εάν δεν ενημερωθούν οι κωδικοί με την έναρξη της νέας χρονιάς, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι ετοιμάσαμε προϋπολογισμό μεταξύ των πρώτων Δήμων της χώρας».
Ο Π. Νίκας επεσήμανε ακόμη πως «είναι κατεπείγον το θέμα, πρέπει να διατηρηθεί ο βηματισμός παραγωγής έργων, να πληρωθούν οι εργολάβοι».
Οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης αποχώρησαν, δηλώνοντας πως συμφωνούν με τα έργα, αλλά διαμαρτύρονται διότι τα εισηγητικά του θέματος έγγραφα τους κοινοποιήθηκαν με καθυστέρηση.

ypapanti22

nekrotafeio fytefsi kyparission 3

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech