Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ξεκίνησε το 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών και πολιτών της Καλαμάτας, καθώς και επισκεπτών, ξεκίνησε το 4ο Καλαματιανό Καρναβάλι, το βράδυ του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου 2016, στην πλατεία Όθωνος, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας. Με μιαν εκδήλωση με πολύ χορό, τραγούδι, ζωντάνια και νεανικούς ρυθμούς, από ...νέους όλων των ηλικιών, άρχισε μια περιόδος ξεγνοιασιάς και κεφιού, που θα κρατήσει έως τις 13 Μαρτίου 2016.

Ο Δήμαρχος κήρυξε την έναρξη του 4ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, το οποίο χαρακτήρισε «μεγάλη γιορτή για τη νεολαία, που σκορπίζει χαρά και αισιοδοξία».
Οι καρναβαλιστές έκαναν έντονη την παρουσία τους με τις πολύχρωμες και καλαίσθητες στολές τους, με σφυρίχτρες, κόρνες και συνεχή χορό, ενώ στη σκηνή διαδέχονταν η μία την άλλη οι σχολές χορού «Απόλλων και Άρτεμις», «Physical», «Χαρά του Παιδιού», «Ξενία Σύλλογος Αθλητικού Χορού», «Just Dance», «Vive Bailando». Μετείχαν, επίσης, η παιδική - νεανική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα και η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας. Μεταξύ άλλων, τα γκρουπ συμμετείχαν σε παιχνίδια, που τους δίνουν βαθμούς για τα «μυστικά της πριγκίπισσας Ιζαμπώ». Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Γιώργος Κρυπάρος και η Ρένα Βαρδαλαχάκη, ενώ μουσική έπαιξαν οι DJs Λούης Αλεξέας & Thanos D.
Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η πριγκίπισσα Ιζαμπώ, που ανέβηκε στη σκηνή με τη συνοδεία της υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας. Οι καρναβαλιστές θα έχουν, μεταξύ άλλων, το καθήκον να ανακαλύψουν τα μυστικά της πριγκίπισσας Ιζαμπώ, που θα τους οδηγήσουν σε έπαθλα και τη γενική αναγνώριση για την επιτυχία τους σε ένα παιχνίδι γρίφων.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech