Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ενημερωτική συνάντηση με κατοίκους Μικρής Μαντίνειας για προστασία από δασικές πυρκαγιές

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Προστατεύουμε την Μικρά Μαντίνεια από πυρκαγιές" θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαϊου 2024, στις 7.30 το απόγευμα, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Μικρής Μαντίνειας.

Στην εκδήλωση, που θα συντονίσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Δημοτικής Αστυνομίας Παντελής Δρούγας, θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί με τους κατοίκους το Σχέδιο Ιόλαος και το παράρτημα του σχετικά με την Οργανωμένη Απομάκρυνση Πληθυσμού σε περίπτωση πυρκαγιάς. 

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί προβολή των οδηγιών αυτοπροστασίας και προστασίας της περιουσίας και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας και την Κοινότητα της Μικρής Μαντίνειας, και είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους της κοινότητας.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου στο πλαίσιο σειράς δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα πολιτικής προστασίας.

M. Mantineia Medium 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech