Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πρεμιέρα για τα πρωταθλήματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας

Ξεκίνησαν χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, τα πρωταθλήματα μαζικού αθλητισμού  “Άθληση για όλους” που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας. Πρόκειται ουσιαστικά για τα πρωταθλήματα “επιχειρήσεων” όπως είναι γνωστά, δηλαδή επαγγελματιών της πόλης  μας, που με πολύ καλή διάθεση, μπήκαν στο γήπεδο προσφέροντας ωραίο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιρική πρεμιέρα έγινε στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” και περιελάμβανε την αναμέτρηση των πρώτων ομάδων, No PASARAN-ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ και No name/Κ.ΚΟΥΜΑΝΗΣΑΒΕΕ -TUBA LIBRE.

Η 1η αγωνιστική των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου, με τα αγωνιστικά “δίδυμα” των υπόλοιπων ομάδων που μετέχουν στη φετινή διοργάνωση: Old school- Ένωση Λογιστών, και ΚΤΕΛ– ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ.

Όσον αφορά στο μπάσκετ, πρεμιέρα έκαναν χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου, στην Τέντα οι πρώτες ομάδες, των Γεωπόνων έναντι των Old Stars, ενώ σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου αναμένεται να ακολουθήσουν οι Πολιτικοί Μηχανικοί έναντι των Δικηγόρων στις 22.00 το βράδυ. Να σημειωθεί ότι τα πρωταθλήματα θα διαρκέσουν έως τέλη Ιουλίου, οπότε και θα ολοκληρωθούν. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από το απόγευμα έως τις βραδινές ώρες.

Στην έναρξη των αγώνων στο  γήπεδο “Μπαχράμης” βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης, που εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη συμμετοχή και το καλό αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων, επισημαίνοντας ότι και φέτος ο Δήμος συνεχίζει τα πρωταθλήματα μαζικού αθλητισμού που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη, ευχόμενος οι αθλητές να απολαύσουν τα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων Μπάσκετ έχει ως εξής:

Τετάρτη 15/5

Route 66/Sanji – Αναγέννηση 19:30

Αστραπή Panprod- Υγειονομικοί 21:30

Πέμπτη 16/5

Subsonics Social – Θουρία 22:00

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων ποδοσφαίρου

Τετάρτη 15/5

Old school- Ένωση Λογιστών 19:00

ΚΤΕΛ – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 21:00     

Προγράμματα “Άθληση για Όλους”

Πέρα από τα πρωταθλήματα, λειτουργούν στο Δήμο Καλαμάτας και τα προγράμματα Άθληση για όλους, καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για Πανελλαδικές εξετάσεις, για Στρατιωτικές Σχολές, Άθληση για ΑμεΑ, για Λέσχες Φιλίας (άθληση και τρίτη ηλικία), άθληση και γυναίκα. Επίσης λειτουργούν τμήματα για Τένις, κολύμβηση, άρση βαρών, κ.ά.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech