Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στην Καλαμάτα ομάδες έργου της Παγκόσμιας Τράπεζας για το παράλιο μέτωπο

Κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων επιστημονικών ομάδων εργασίας  που συγκρότησε η Παγκόσμια Τράπεζα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της πόλης στην πιλοτική φάση του Μηχανισμού Τεχνικής Βοήθειας για την Αειφόρο Αστική Ανάπτυξη στην Ελλάδα, βρίσκεται στην Καλαμάτα  σήμερα Πέμπτη 13 και αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Η ανάδειξη και αξιοποίηση ολιστικά του παράλιου μετώπου της Καλαμάτας αποτελεί μία από τις κύριες παρεμβάσεις για τις οποίες ο Δήμος μας θα λάβει τεχνική υποστήριξη από εμπειρογνώμονες ομάδας έργου της Παγκόσμιας Τράπεζας» τόνισε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος μετά την πρώτη συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Καλαμάτας που είχε νωρίς το πρωί σήμερα, με το εν λόγω κλιμάκιο.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις συναντήσεις σε επίπεδο φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και τη συλλογή στοιχείων και δεδομένων για την Καλαμάτα από τους μελετητές, απόψε μετά τις 19:30, στο πάρκο του Πανελληνίου, στο λιμάνι της Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί δράση συμμετοχικού σχεδιασμού.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech