Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Το Φεστιβάλ “Diversity Up” της Πράξης ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ “Diversity Up” που εντάσσεται στην Πράξη «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”» και υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν Στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Διευθυντές & Καθηγητές, Μαθητές, Γονείς & Κηδεμόνες καθώς και η ευρύτερη κοινωνία των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σκοπός του Φεστιβάλ ήταν η επίσημη προβολή των πέντε (5) νικητήριων ιδεών/concept notes και και η πρώτη προβολή αυτών υπό μορφή τηλεοπικού σποτ. Ανάμεσα στα 5 σχολεία βρίσκεται το Γυμνάσιο Θουρίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δράση είχε σημαντική ανταπόκριση δεδομένου ότι κατέθεσαν υποψηφιότητα 41 σχολεία από όλη την Περιφέρεια. 

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος λίγο πριν την έναρξη του Φεστιβάλ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της ΕΣΑΜΕΑ Ι. Βαρδακαστάνη καθώς και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Ν. Καραλή.

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech