Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά 2022 - 2023

Με αγιασμό, ευχές και χαμόγελα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά 2022– 2023, με το πρώτο κουδούνι να χτυπά και στα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας, σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας, υποδέχθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς δίχως προβλήματα, με τις εγκαταστάσεις να είναι συντηρημένες και περιποιημένες. Επίσης, μέσω των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών έχουν υπάρξει οι απαραίτητες προμήθειες σε υλικά και μέσα, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολείων.

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε: «Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει για τα παιδιά μας και θα ήθελα να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αυτός ο νέος κύκλος μάθησης να συνδυαστεί με υγεία, δύναμη, ασφάλεια και να φέρει πρόοδο, γνώση και στιγμές δημιουργίας. Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας εργάστηκαν σκληρά όλο το καλοκαίρι ώστε τα παιδιά και οι δάσκαλοι τους να βρουν όλα τα σχολικά κτίρια απολύτως έτοιμα. Και φυσικά θα είμαστε δίπλα τους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για να επιλύουμε τυχόν προβλήματα και να ικανοποιούμε τα αιτήματά τους. Τα παιδιά και η εκπαίδευσή τους είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα».

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech