Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στον Δήμαρχο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος, σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου 2022. Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ είναι προσκεκλημένος του Δήμου για τις αυριανές εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου και της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των αθλητικών υποδομών καθώς και τη διοργάνωση αγώνων και δράσεων με πανελλήνια αναφορά.

Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση του κ. Λιόλιου για συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη στα τέλη Ιουνίου, ενώ στο σχεδιασμό παραμένει η υλοποίηση δύο κλειστών γηπέδων – προπονητηρίων, που θα καλύψουν τις αυξημένες αθλητικές ανάγκες της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Θανάσης Μακαρούνης και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech