Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Πλακέτα προς το Γεώργιο Μάλαμα σε αναγνώριση των υπηρεσιών του

Πλακέτα επέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος στο Γεώργιο Μάλαμα, μέχρι πρότινος προϊστάμενο του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων της οικείας Διεύθυνσης, σε ένδειξη αναγνώρισης των πολύχρονων και πολύτιμων υπηρεσιών που προσέφερε στο Δήμο και το λαό της Καλαμάτας.

Πέραν της πλακέτας, ο Δήμαρχος επέδωσε στο Γεώργιο Μάλαμα και απόφασή του, με την οποία τον ορίζει άμισθο συνεργάτη του σε θέματα καθημερινότητας της πόλης που αφορούν στην καθαριότητα, προκειμένου οικειοθελώς να συνεχίσει να προσφέρει στο Δήμο και το λαό της Καλαμάτας τις καλές του υπηρεσίες.

Ο Γ. Μάλαμας ευχαρίστησε συγκινημένος το Δήμαρχο και τόνισε πως «δε θα γινόταν τίποτα απ’ όλα αυτά αν δεν υπήρχαν οι συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί. Θεωρώ ότι δεν έκανα κάτι ξεχωριστό, απλώς έκανα τη δουλειά μου».

Ακολούθως, παρατέθηκε γεύμα σε όλους τους εργαζομένους του τομέα της Καθαριότητας (είχε παρέλθει το ωράριό τους), το οποίο προσέφεραν ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Καμβυσίδης και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, οι οποίοι ως πολιτικοί προϊστάμενοι του τομέα της Καθαριότητας συνεργάστηκαν στενά με το Γ. Μάλαμα.

malamas.JPGmalamas_1.JPGmalamas_2.JPGmalamas_3.JPGmalamas_5.JPGplaketa.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech