Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας για επανασύνδεση ρεύματος

Από σήμερα, με εντολή του Δημάρχου, λειτουργεί στο Δήμο Καλαμάτας γραφείο στελεχωμένο με εξειδικευμένες υπαλλήλους, όπου θα μπορούν πολίτες στους οποίους έγινε διακοπή ρεύματος λόγω αδυναμίας εξόφλησης του λογαριασμού να ζητούν με αίτησή τους τη συνδρομή του Δήμου για την επανασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ. Το γραφείο βρίσκεται στο Διοικητήριο, στη Διεύθυνση Πρόνοιας (ισόγειο) και είναι το υπ’ αριθ. 358 με αριθμό τηλεφώνου 27213 61833.

Ο Δήμος Καλαμάτας θα συγκεντρώνει τα αιτήματα, στα οποία θα επισυνάπτονται τα αναγκαία δικαιολογητικά, ενώ θα γίνεται μνεία όταν πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και από πολίτες εκτός της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Καλαμάτας, δεδομένου ότι η Διεύθυνση Πρόνοιας εξυπηρετεί όλη τη Μεσσηνία. Τη σχετική αίτηση μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο Δήμος θα μεσολαβεί στη ΔΕΗ για άμεση επαναρευματοδότηση του ακινήτου.

Ο Δήμαρχος, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους, τόνισε πως αν υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα καλύπτει τους Δήμους για οικονομική συνδρομή εκ μέρους τους, προς εξόφληση των λογαριασμών ρεύματος σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οικονομικώς αδυνάτων πολιτών, ο Δήμος Καλαμάτας μπορεί να ανταποκριθεί. Δυστυχώς, όμως, είναι άτοπα – με το υπάρχον νομικό πλαίσιο - όσα αναφέρονται σε δηλώσεις Δημάρχων πως θα πληρώσουν τη ΔΕΗ για δημότες τους οι οποίοι αδυνατούν να το πράξουν, διότι ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου δε θα εγκρίνει τις δαπάνες.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech