Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Καλαμάτας άναψε την Παρασκευή 13/12!

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, στις 20.00, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, παρουσία χιλιάδων Καλαματιανών και επισκεπτών, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που ο Δήμος μας διοργανώνει στην Καλαμάτα και τις Τοπικές Κοινότητες. Ο Παναγιώτης Ε. Νίκας, Δήμαρχος Καλαμάτας και ο Παναγιώτης Ε. Νίκας ο νεότερος, εγγονός του Δημάρχου, πάτησαν το κουμπί, για να ανάψει το δένδρο και ν’ ακουστεί ένα μυριόστομο «ααα» από τον κόσμο, ιδίως από τα παιδιά, που περίμεναν με αδημονία.

plateia 9 plateia 6

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στις χιλιάδες κόσμου που γέμισαν την πλατεία παρά τον τσουχτερό βοριά «να έχουμε ενότητα, αλληλεγγύη, να βοηθήσουμε το διπλανό που έχει ανάγκη». Επίσης, έδωσε τις ευχές του για πρόοδο στην Καλαμάτα και τη Μεσσηνία κι εξέφρασε την ελπίδα «να ξεπεράσουμε την κρίση, να είναι το 2014 καλύτερο» από τη χρονιά που φεύγει.

Παρόντες στην εκδήλωση, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας και ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι – μετά τη φωταγώγηση του δένδρου - μαζί με το Δήμαρχο επισκέφθηκαν τα Ζαχαρόσπιτα της πλατείας και γεύθηκαν τοπικές λιχουδιές.

plateia 12

Ο κόσμος που κατέκλυσε την πλατεία είχε την ευκαιρία να απολαύσει κεράσματα από όλα τα καταστήματα, ενώ η πανηγυρική ατμόσφαιρα κυριαρχούσε παντού και οι ευχές έδιναν κι έπαιρναν. Επισημαίνεται ότι την εκδήλωση κάλυψαν μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

plateia 5 plateia 4

Σημειώνεται πως για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech