Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και στην Παραλία!

Για πρώτη φορά φωταγωγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις 20.00, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην προκυμαία του λιμένος Καλαμάτας, χαρίζοντας μιαν όμορφη βραδιά σε όποιον βρέθηκε στην Παραλία. Ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο διοργάνωσαν την εκδήλωση αυτή, την οποία κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική, δεδομένου ότι μόλις πριν περίπου 3 μήνες πέρασε η ευθύνη και η αρμοδιότητα της παραλιακής ζώνης στο Δήμο.

Τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε στην προκυμαία παρά το κρύο, καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννης Μανδηλάρης, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε το Δήμαρχο Παναγιώτη Ε. Νίκα να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

paralia 21

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι το άναμμα του δέντρου στην Παραλία διοργανώθηκε από το Δήμο σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο, που έγινε πλέον Δημοτικό, κάτι που ο Δήμος ζητούσε επί 40 περίπου χρόνια, ένα αίτημα για την ικανοποίηση του οποίου πολλοί Δήμαρχοι αγωνίσθηκαν. Ο Π. Νίκας υποσχέθηκε πως μέσω του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα έχει αλλάξει μέχρι το καλοκαίρι η εικόνα στην Παραλία και ειδικά στη χερσαία ζώνη.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος ευχήθηκε να έχουμε ενότητα και αλληλεγγύη, βοηθώντας τον αδύναμο, καθώς και να είναι καλύτερο το 2014 και να ξεπεράσουμε την κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας.

Στη συνέχεια, ζήτησε να ανέβουν παιδιά στην εξέδρα που είχε στηθεί και όλοι μαζί άναψαν το δέντρο, το οποίο σκόρπισε ευφορία σε μικρούς και μεγάλους με τα όμορφα φώτα του και το γαλάζιο αστέρι στην κορυφή, το οποίο μοιάζει να αιωρείται στον ουρανό.

paralia 27 paralia 18

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερη ήταν η παρουσία ιστιοπλόων και κατόχων αλιευτικών σκαφών, που με τα πλεούμενά τους είχαν προσεγγίσει το χώρο της προκυμαίας όπου έχει τοποθετηθεί το δέντρο και άναψαν πυρσούς όταν αυτό φωταγωγήθηκε.

paralia 2

paralia_2.jpgparalia_3.jpgparalia_7.jpgparalia_17.jpgparalia_18.jpgparalia_21.jpgparalia_25.jpgparalia_27.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech