Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Διανομή τυριού σε δικαιούχους δωρεάν τροφίμων την Τετάρτη 18/12

Ο Δήμος Καλαμάτας, διά της Διεύθυνσης Πρόνοιας και των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου, θα προβεί στη διανομή κεφαλογραβιέρας και τυριού κασέρι ΠΟΠ, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος έτους 2013της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας για την ένταξή τους στο πρόγραμμα αυτό να προσέλθουν στο χώρο του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας, Νέα Είσοδος - Βιοτεχνικό Πάρκο ( στον ίδιο χώρο που έγινε και η διανομή ζυμαρικών), έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, αυτοί που υπέβαλαν αιτήσεις δύνανται να εξουσιοδοτήσουν άλλο πρόσωπο, το οποίο θα φέρει μαζί του την εξουσιοδότηση και την αστυνομική του ταυτότητα.

Η διανομή των τυριών θα γίνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και κατά το διάστημα 11.00 έως 14.30.

Προσοχή: για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας διευκρινίζεται ότι η διανομή αυτή αφορά δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση στη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας. Οι δικαιούχοι άλλων φορέων (παραδείγματος χάριν, Συλλόγου Πολυτέκνων, Κ.Ε. «Φάρις», Φιλοπτώχου Ταμείου Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας κ.λπ.) δε θα προσέρχονται στην διανομή αυτή, καθόσον θα ειδοποιηθούν από τους αντίστοιχους φορείς. Επίσης, όσοι δικαιούχοι ζυμαρικών δεν προσήλθαν για την παραλαβή τους, μπορούν να τα παραλάβουν μαζί με τα τυριά.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 27210 95844 & 27213 61863.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech