Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Χριστουγεννιάτικο δένδρο άναψε και στη Σπερχογεία

Με τη φροντίδα του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας και του Συλλόγου Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή», τον οποίο επαίνεσε ιδιαίτερα ο Δήμαρχος για τη δραστηριότητά του, διοργανώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας στην πλατεία του χωριού, χθες Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, το βράδυ, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Το δένδρο άναψε λίγο μετά τις 18.00 από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτη Περρωτή και πολλά παιδιά, που τα προσκάλεσε κοντά του ο Π. Νίκας για την αντίστροφη μέτρηση. Αμέσως μετά, βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό πάνω από την πλατεία της Σπερχογείας.

Λίγο νωρίτερα, ο Δήμαρχος είχε ευχηθεί καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, με ενότητα και αλληλεγγύη, τονίζοντας πως περάσαμε κι άλλες φορές ως Έλληνες δυσκολίες σαν τις σημερινές και με τις προαναφερθείσες αρετές, εφαρμοσμένες στην πράξη, βγήκαμε νικητές. «Να έχετε ελπίδα! Είμαστε Έλληνες και δε λυγίζουμε», τόνισε ο Δήμαρχος.

Απηύθυνε επίσης επαίνους και ευχαριστίες αφενός προς το Σύλλογο Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή», που διαφημίζει το χωριό και συμβάλλει στην επιτυχία των εκδηλώσεων του Δήμου στις οποίες μετέχει, και αφετέρου προς την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, που κι αυτή είναι ένα μέσο διαπαιδαγώγησης της νεολαίας.

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, με τη συνδρομή των δασκάλων τους, έψαλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ τα κεράσματα έδιναν κι έπαιρναν στην πλατεία της Σπερχογείας!

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech