Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Καταγραφή στοιχείων Συλλόγων και Σωματείων

Ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Επιτροπής Εθελοντισμού που διαθέτει, διοργανώνει Μουσικοχορευτική Βραδιά Αγάπης στο πλαίσιο της Γιορτής του Εθελοντή, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλαμάτας. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας καλεί όλους τους Συλλόγους και τα Σωματεία να προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο από τις 17.30 έως το πέρας της εκδήλωσης, προκειμένου να καταγραφούν ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Επιπλέον, σε όσους έχουν την ευγενική διάθεση και τη δυνατότητα, θα προσφερθεί ικανός χώρος προβολής, με σταντ και τραπέζι, προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για τις δράσεις τους και να διανείμουν ενημερωτικό υλικό σχετικά με το έργο τους.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με την παρουσία – προβολή των Συλλόγων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το υπεύθυνο της Επιτροπής Εθελοντισμού, Δημήτρη Βεργόπουλο, στο τηλ. 6936 63.44.54.

Επίσης, τέθηκε το θέμα της υποστελέχωσης ή κατάργησης δημοσίων Κοινωνικών Υπηρεσιών, κάτι που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα διότι δεν είναι δυνατόν να υποκατασταθεί η δημόσια παρέμβαση από τους εθελοντές ή από προσωρινά εργαζόμενους με κατάλληλη ειδικότητα.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech