Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Ο Δήμαρχος στον Άρι και τη Θουρία

Τον Άρι επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση και να δώσει κατάλληλες εντολές, όσον αφορά στην επίλυση ζητημάτων αυτής της Τοπικής Κοινότητας.

Μέχρι τέλους Ιανουαρίου του 2014, θα έχει γίνει ανακατασκευή των χώρων υγιεινής του Σχολείου, αλλά και του αύλειου χώρου, με κατασκευή γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ. Επίσης, θα γίνει κατάλληλο κλάδεμα του υψηλού πρασίνου στο Σχολείο και στο χωριό.

dimotiko-sxoleio-arios 2 dimotiko-sxoleio-arios 5

dimotiko-sxoleio-arios 9 dimotiko-sxoleio-arios 15

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε, ακόμη, το γήπεδο του Άριος και έδωσε εντολή για άμεση παρέμβαση επειδή έχουν κλαπεί σχάρες φρεατίων.

gipedo-aris sxares-gipedo-arios

Ακολούθησε επίσκεψη στην πλατεία του χωριού, όπου έγινε συνεννόηση για επαναλειτουργία του ενός σιντριβανιού, καθώς και για εκκαθάριση αρχείων και παράδοση χώρων σε φορείς που υπηρετούν τον πολιτισμό.

plateia-aris pol-sul-aris

Επίσης, θα παραχωρηθεί χώρος στην ομάδα βόλεϊ «Ελπίδα Άριος», στο πρώην κτήριο του Συνεταιρισμού, προκειμένου τα κορίτσια που τη στελεχώνουν να προπονούνται και θα τοποθετηθεί κατάλληλο ταπί.

photo035

 

ΣΤΗ ΘΟΥΡΙΑ

Κατόπιν, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τη Θουρία, όπου σε λίγο ξεκινούν έργα κυβόστρωσης του κεντρικού δρόμου. Στη συνέχεια, μετέβη στο χώρο του γηπέδου, η δημοπράτηση της κατασκευής του οποίου θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

gipedo-thouria gipedo-thouria 1

Ο Π. Νίκας επιθεώρησε τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών από τις πλημμύρες που έγιναν στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς και το χώρο όπου έχουν διαχυθεί τα σκουπίδια από την παλιά χωματερή.

skoupidotopos-thouria skoupidotopos-thouria 1

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech