Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Ευτυχισμένο...το 2014

Τα γιορτινά της φόρεσε η Καλαμάτα για να αποχαιρετήσει το 2013. Το κέντρο της πόλης από τις πρωινές ώρες είχε πλημμυρίσει από κόσμο, που έκανε τις αγορές του κι έδινε κι έπαιρνε ευχές. Στην Κεντρική Πλατεία και το Ιστορικό Κέντρο διοργανώθηκαν εκδηλώσεις από το Δήμο Καλαμάτας, που έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν με τον Αϊ - Βασίλη, να γευτούν φρεσκομαγειρεμένο τραχανά, να χορέψουν υπό τους ήχους ορχήστρας και, γενικότερα, να συνοδεύσουν τα τελευταία ψώνια της χρονιάς με διασκέδαση.

proi_paramoni_protoxronias.jpgproi_paramoni_protoxronias_1.jpgproi_paramoni_protoxronias_2.jpgproi_paramoni_protoxronias_3.jpgproi_paramoni_protoxronias_4.jpgproi_paramoni_protoxronias_5.jpgproi_paramoni_protoxronias_6.jpg

Το βράδυ της παραμονής, εκατοντάδες Καλαματιανοί και επισκέπτες, μαζί με τον Αϊ - Βασίλη που μοίραζε γλυκά και ευχές, έγιναν οι πρωταγωνιστές της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής. Συγκεντρώθηκαν λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας, χόρεψαν, διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές.

Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, μουσική στο πνεύμα των ημερών από τη Φιλαρμονική του Δήμου και παραδοσιακά γλυκά, πλαισίωσαν και φέτος την καθιερωμένη γιορτή του Δήμου Καλαμάτας, για την υποδοχή του νέου έτους.

Με τον ερχομό του 2014 ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία και ευημερία για τους δημότες, την πόλη και την πατρίδα μας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς από τους πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή και να ανταλλάξει ευχές για το νέο έτος.

nyxta_paramonis_protoxronias.jpgnyxta_paramonis_protoxronias_1.jpgnyxta_paramonis_protoxronias_2.jpgnyxta_paramonis_protoxronias_3.jpgnyxta_paramonis_protoxronias_4.jpgnyxta_paramonis_protoxronias_5.jpgnyxta_paramonis_protoxronias_6.jpgnyxta_paramonis_protoxronias_7.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech