Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (14 Ιανουαρίου)

Συνήλθε σήμερα στην 1η/2014 συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

1. Χώρος στάθμευσης μοτοσυκλετών στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου (τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 301/2012 προηγούμενης απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου). Εγκρίθηκε η χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης για 53 μοτοσυκλέτες στην οδό Αριστομένους, μεταξύ των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Βασιλίσσης Όλγας, στο ανατολικό πεζοδρόμιο της οδού, απέναντι από το αναπλασθέν τμήμα. Επίσης, μετά τη διακοπή λειτουργίας ιδιωτικής κλινικής στην οδό Πολυχάρους, ο χώρος στάθμευσης που είχε προβλεφθεί για ασθενοφόρο εγκρίθηκε να μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης μοτοσυκλετών, επομένως επεκτείνεται ο υφιστάμενος χώρος για μοτοποδήλατα σε όλο το τμήμα μεταξύ Αριστομένους και Αναγνωσταρά, στο νότιο πεζοδρόμιο της Πολυχάρους.

aristomenous metaxi v georgiou kai olgas

2. Αφαίρεση ενός δένδρου στο 4ο ΕΠΑΛ, δύο δένδρων στο 1ο ΚΑΠΗ, έξι δένδρων στην συμβολή των οδών Β. Αμαλίας και Μ. Αλεξάνδρου και ενός δένδρου στην 1η πάροδο Σπάρτης. Εγκρίθηκε.

kopi dentrou

3. Κατεδάφιση, αφού συντάχθηκαν σχετικά πρωτόκολλα, δύο επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων στην οδό Σταδίου (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε κτήρια που βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο και τα οποία ο Δήμος Καλαμάτας έχει σφραγίσει, ώστε να μην αποτελούν εστίες επιβάρυνσης της δημόσιας υγείας και κέντρα αντικοινωνικών στοιχείων, ναρκομανών κ.ά.

kresfwntos2-kai-stadiou 2 stadiou 2

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech