Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής στην Κίνα μέσω του Δήμου Αθηναίων

Επιχειρηματική αποστολή πρόκειται να διοργανώσει ο Δήμος Αθηναίων στη βιομηχανικά και εμπορικά λίαν ανεπτυγμένη πόλη Shenzhen της Κίνας. Ο Δήμος Αθηναίων επιδιώκει τη συμμετοχή επιχειρηματιών και από άλλες πόλεις, δεδομένου ότι είναι απτά «τα άκρως θετικά αποτελέσματα της μέχρι τώρα σειράς διμερών επαφών του Δήμου Αθηναίων με διάφορες κινεζικές πόλεις», όπως σημειώνει σε επιστολή του ο Φώτης Προβατάς, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων και Εντεταλμένος Διεθνών Σχέσεων του Δήμου αυτού.

Προσθέτει δε τα εξής: «Είμαστε πεπεισμένοι, ότι η ενίσχυση της συνεργασίας με τη Shenzhenθα είναι αμοιβαία επωφελής όχι μόνο για τις δύο πόλεις, αλλά και για τους επιχειρηματικούς εκείνους φορείς που θα επιλέξουν να πλαισιώσουν την επίσημη αντιπροσωπεία του Δήμου Αθηναίων». Την επιστολή του κ. Προβατά μπορείτε να δείτε εδώ και το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των πόλεων των Αθηνών και της Shenzhen παρατίθεται εδώ.

Για την προετοιμασία της επιχειρηματικής αυτής αποστολής, που θα πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου φέτος, θα γίνει αύριο στην Αθήνα σχετική σύσκεψη.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech