Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Η Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Τη Βασιλόπιτά του έκοψε χθες βράδυ, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, αφού την ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. «Μέσα από τις ενέργειες και αποφάσεις σας να επιδιώκετε το αγαθόν, το ωφέλιμον και το χρήσιμον», ευχήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης προς το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας «καθοριστικό για την τοπική ανάπτυξη και οικονομία» το 2014.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε «για την πόλη και την πατρίδα τα καλύτερα» για την καινούργια χρονιά, καθώς και «να ξεπεράσουμε την κρίση, να γλυτώσουμε από τη δίνη». Ο Π. Νίκας έδωσε τις καλύτερες ευχές του προς το Σεβασμιώτατο και τον ευχαρίστησε θερμά για την άριστη συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, καθώς ο Μητροπολίτης είναι – όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος - «αρωγός, συμβοηθός και συμπαραστάτης όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα, δεδομένου ότι στηρίζει και τις 12 Προνοιακές Δομές του Δήμου». Ο Δήμαρχος ζήτησε «να έχουμε αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε, όπως και σε πολλές δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας».

Ευχές απηύθυναν και οι επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Θόδωρος Μπρεδήμας, Νίκος Διασάκος, Σταμάτης Μπεχράκης και Νίκος Φωτέας.

Το φλουρί, που αντιστοιχεί σε 2 βιβλία από τη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Συμβουλίου, βρήκε η Δημοτική Σύμβουλος Παναγιώτα Ντίντα.

amfitheatro.JPGmeiopsifies.JPGmitropolitis-dimarxos.JPGmitropolitis.JPGmitropolitis_1.JPGntinta.JPGpleiopsifia.JPGpleiopsifia_1.JPGproedros-ntinta.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech