Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Parking στο Νέδοντα

Στο Δήμο Καλαμάτας έφθασε χθες επιστολή, με την οποία εκφράζεται η βούληση των εταιρειών Ελλάκτωρ ΑΕ και Π&Π Στάθμευση ΑΕ να λυθεί αζημίως για το Δήμο Καλαμάτας η διαφορά με την Παντεχνική AE (που ανήκει πλέον στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ) σχετικά με τη διαχείριση των parking του Νέδοντα και την κατασκευή υπογείου χώρου σταθμεύσεως.

Η Δημοτική Αρχή επιθυμούσε να κατασκευασθεί υπόγειο parking μπροστά στα Δικαστήρια, όμως δεν είναι δυσαρεστημένη από την προαναφερθείσα εξέλιξη.

Αφενός, τα parking του Νέδοντα περιέρχονται ΟΡΙΣΤΙΚΑ στη διαχείριση του Δήμου Καλαμάτας χωρίς καμία αμφισβήτηση. Αφετέρου, ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να αναδιοργανώσει πλήρως το καθεστώς της ελεγχόμενης στάθμευσης. Είναι βέβαιο πως θα εφαρμοσθεί άλλο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, πάντοτε όμως υπό την εποπτεία και τον έλεγχο του Δήμου. Κατά τρίτον, ο Δήμος Καλαμάτας έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην υποβολή πρότασης για ένταξη σε Κοινοτική χρηματοδότηση της ανάπλασης περιοχής 10 στρεμμάτων στην Αριστομένους, από την Ξενοφώντος μέχρι τη Μακεδονίας.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech