Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Οι επισκέψεις του Δημάρχου

Πεζοδρόμους και υπό ανάπλαση χώρους επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος. Ο Π. Νίκας έδωσε οδηγίες για άμεση προστασία του πεζοδρόμου της Χρήστου Κουμάντου ανατολικά της Αριστομένους, με τοποθέτηση εμποδίων για τα οχήματα, καθώς και για τοποθέτηση εμποδίων στη Σιδηροδρομικού Σταθμού, ώστε να εμποδίζεται η στάθμευση στους πεζοδρόμους που είναι κάθετοι σ' αυτήν.

 

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Στην Αγία Βαρβάρα, όπου εκτελείται έργο ανάπλασης, αρχίζει αμέσως η τοποθέτηση εμποδίων (θα εγκατασταθούν μεταλλικές μπάλες), ώστε να μη σταθμεύουν τα αυτοκίνητα στους χώρους της ανάπλασης.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ...

Ο Π. Νίκας επισκέφθηκε, επίσης, στο Ασπρόχωμα τους χώρους όπου κατασκευάζεται πεζοδρόμιο, στην εθνική οδό από τον κόμβο προς Μεσσήνη μέχρι τον κόμβο Ζαφείρη.

Στη συνέχεια, μετέβη στο κοιμητήριο του Ασπροχώματος. Εκτός από τις εργασίες ηλεκτροφωτισμού σ' αυτό που ολοκληρώνονται, ξεκινούν εργασίες επέκτασης του κοιμητηρίου προς βορράν.

 

...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΛΑΥΚΟΥ

Η οδός Γλαύκου, την οποία επίσης επισκέφθηκε ο Π. Νίκας, είναι κάθετη στην Αθηνών και επλήγη από την τελευταία καταιγίδα. Σε αυτό το δρόμο έγινε αυτοψία και οι αγωγοί ομβρίων φαίνεται ότι λειτουργούν σωστά. Στη ΔΕΥΑΚ δόθηκε εντολή για τον καθαρισμό τους. Επίσης, η ΔΕΥΑΚ ολοκληρώνει σχετική μελέτη διαχείρισης των ομβρίων, ώστε αυτά να μην κατευθύνονται προς την οδό Γλαύκου αλλά στη Λαγκάδα, που είναι ο κύριος αποδέκτης ομβρίων της περιοχής.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης, θα ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής όσον αφορά σε έργο διαχείρισης των νερών της βροχής στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

agia-barbara.JPGaproxoma-nekrotafeio.JPGaproxoma.JPGaproxoma_1.JPGaproxoma_2.JPGaproxoma_3.JPGaproxoma_4.JPGaproxoma_5.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech