Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Υπογραφή σύμβασης για το κτήριο του 3ου Νηπιαγωγείου Καλαμάτας

Συμφωνητικό υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου, όσον αφορά στο έργο «Ανέγερση κτηρίου για το 3ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας». Το κτήριο θα κατασκευασθεί σε οικόπεδο που βρίσκεται επί των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Σοφοκλέους (Ο.Τ.106). Ο προϋπολογισμός μελέτης ήταν 715.296 ευρώ με το ΦΠΑ και ο ανάδοχος Ι. Καφίρης και Σία ΟΕ προσέφερε έκπτωση 41,21%.

3onip

Το κτήριο που θα ανεγερθεί θα είναι ισόγειο χωρίς υπόγειο και θα περιλαμβάνει: δύο αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ανάπαυσης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο συγκέντρωσης και υποδοχής νηπίων - γονέων, χώρους υγιεινής. Επίσης, θα διαθέτει κουζίνα, αποθηκευτικό χώρο, λεβητοστάσιο και αποθήκη καυσίμων. Στα όρια του οικοπέδου θα κατασκευασθεί περίφραξη με σιδηρά κιγκλιδώματα, θα γίνει πλακόστρωση βορείως και ανατολικώς του κτηρίου, θα κατασκευασθεί σκάμμα με άμμο και θα φυτευθούν δέντρα στην περίμετρο του οικοπέδου.

Η συνολική επιφάνεια δόμησης είναι 384,39 τετρ. μέτρα. Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι 1579,582 τετρ. μέτρα.

Υπενθυμίζεται πως το οικόπεδο παραχωρήθηκε – με ενέργειες του Δήμου – από το κράτος.

Για την κατασκευή διδακτηρίων, έχουν επιλεγεί υλικά, οι προδιαγραφές των οποίων εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια, είναι οικολογικά και διαθέτουν τα ανάλογα πιστοποιητικά.

Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει:

• τον τρόπο εκτέλεσης όλων των οικοδομικών εργασιών που απαιτούνται, σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης

• τις προδιαγραφές όλων των υλικών που έχουν επιλεγεί σύμφωνα με τη μελέτη.

Οι εργασίες ηλεκτρομηχανολογικών περιλαμβάνουν όλες τις αναγκαίες εγκαταστάσεις για τη λειτουργία του Νηπιαγωγείου, οι οποίες είναι:

- Ύδρευσης

- Αποχέτευσης

- Ισχυρών και Ασθενών Ρευμάτων

- Θεμελιακής γείωσης και Αλεξικέραυνου

- Μηχανικού Αερισμού

- Θέρμανσης.

3onip.JPGmegalou-aleksandrou.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech