Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Πολύ πετυχημένη συνάντηση χειριστών αλεξιπτώτου πλαγιάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη – για φέτος - συνάντηση χειριστών αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά με διοργανώτρια τη σχολή Oxygen Paragliding του εκπαιδευτή Βαγγέλη Σταμέλλου. Πραγματοποιήθηκαν 160 απογειώσεις σε ένα τριήμερο (25, 26, 27 Απριλίου) στο οποίο δεν επετεύχθη καμία απογείωση στην υπόλοιπη Ελλάδα, λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σταμέλλος.

parapente 2

Οι συναντήσεις αυτές υποστηρίζονται από το Δήμο Καλαμάτας και την Αερολέσχη Καλαμάτας και πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια σταθερά, επιτυχημένα και με όλο και περισσότερες συμμετοχές χειριστών αλεξιπτώτου πλαγιάς. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει το Δήμο Καλαμάτας και την Αερολέσχη Καλαμάτας στη σκέψη να διοργανωθεί κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου αγώνας προσγείωσης στόχου και επίδειξη ακροβατικών πτήσεων. Βρίσκονται, λοιπόν, σε εξέλιξη επαφές με την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία για το συντονισμό και την προετοιμασία αυτής της σημαντικής διοργάνωσης.

parapente

Τέλος, αύριο, 1η Μαΐου 2014, όπως έχει καθιερωθεί, χειριστές αλεξιπτώτου πλαγιάς της Αερολέσχης Καλαμάτας θα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από το Μεσσηνιακό Κόλπο (απογείωση από την Άνω Βέργα και προσγείωση στο τέρμα της οδού Ναυαρίνου) με αλεξίπτωτο πλαγιάς, ενώ οι τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν διπλές πτήσεις με έμπειρους χειριστές αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Για διπλές πτήσεις μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με το Θανάση Φενέκο, τηλ. 6944 575035.

parapente.jpgparapente_1.jpgparapente_2.JPGparapente_3.JPGparapente_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech