Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Εγκαινιάσθηκε το γήπεδο του Ασπροχώματος

Ένα λαμπρό καινούργιο γήπεδο είναι αυτό του Ασπροχώματος, μετά την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο, στεγάστρου στις κερκίδες και ύστερα από τις άλλες βελτιωτικές παρεμβάσεις, ύψους 300.000 ευρώ, στις οποίες προχώρησε ο Δήμος Καλαμάτας. Τα εγκαίνια του γηπέδου, παρουσία πλήθους κόσμου, έγιναν χθες, Κυριακή 4 Μαΐου το πρωί.

Καταρχήν τελέσθηκε αγιασμός, ενώ ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα ενηλίκων του Αθλητικού Ομίλου Ασπροχώματος, η οποία πρώτευσε στη Β΄ Τοπική κατηγορία και ανέβηκε στην Α΄ Τοπική. Στη συνέχεια, απονεμήθηκε το κύπελλο στην αντίστοιχη ομάδα του Α. Ο. Ασπροχώματος για την 1η θέση στο παιδικό πρωτάθλημα.

in 6 in 5

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Ε. Νίκας, στο χαιρετισμό του, επεσήμανε πως «εδώ είναι σχολείο. Κρατάμε τα παιδιά μακριά από δραστηριότητες που μπορούν να οδηγήσουν στο ξεστράτισμα». Αναφέρθηκε, ακόμη, στις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στους αθλητικούς χώρους του ποδοσφαίρου, όπως η αποπεράτωση του γηπέδου Θουρίας για την οποία έχει αναδειχθεί εργολάβος, η εκκίνηση εργασιών για την κατασκευή γηπέδου στα Παλιάμπελα, στη δυτική Καλαμάτα, η κατασκευή γηπέδου στα Λαίϊκα, σε χώρο που παρεχώρησαν τα αδέλφια Κάρτσωνα, αλλά και η δημιουργία γηπέδου στη Νέδουσα, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, όπου αρχίζει η διάστρωση με κατάλληλο χώμα.

«Σε πολύ λίγο χρόνο θα τοποθετηθεί ο κατάλληλος φωτισμός για αγώνες και το βράδυ» στο γήπεδο του Ασπροχώματος, γνωστοποίησε επίσης ο Δήμαρχος.

Στον Π. Ε. Νίκα ο Αθλητικός Όμιλος Ασπροχώματος απένειμε τιμητική πλακέτα, φανέλα με τον αριθμό 10 όπου αναγράφεται το όνομα του Δημάρχου και, με απόφαση του ΔΣ, τον ανεκήρυξε επίτιμο μέλος της ομάδος.

in 4

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την τιμή, τονίζοντας πως αυτή απευθύνεται στο θεσμό και ανέφερε πως η φανέλα θα τοποθετηθεί στο Δημαρχείο, όπως έχει συμβεί και με τις φανέλες άλλων αθλητικών σωματείων που του έχουν τιμητικά επιδοθεί.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν στο Δήμαρχο ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ασπροχώματος Ηλίας Ζαγαρέλος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης και ο εκπρόσωπος του Α. Ο. Ασπροχώματος Νίκος Νίκας.

in.jpgin_1.jpgin_2.jpgin_3.jpgin_4.jpgin_5.jpgin_6.jpgin_7.jpgin_8.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech