Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Άρχισαν σήμερα πτήσεις από το Ντίσελντορφ και το Μόναχο

Η Condor Airlines με έδρα τη Γερμανία, μέρος του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook, ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 20 Μαΐου, την απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου της Καλαμάτας με πόλεις της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται πτήσεις κάθε Τρίτη από Ντίσελντορφ και Μόναχο και κάθε Πέμπτη από Φρανκφούρτη και Στουτγάρδη, μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου.

Σήμερα εγκαινιάσθηκαν οι συνδέσεις με τη Γερμανία, καθώς αφίχθησαν στις 9.25 το πρωί η πτήση από Μόναχο με 93 επιβάτες και στις 10.05 εκείνη από το Ντίσελντορφ με 65 επιβάτες.

ss 14

Στο χώρο του αεροδρομίου είχε στηθεί εκθετήριο με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας, που επιμελήθηκε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ενώ παρατέθηκε μπουφές με αλμυρά και γλυκά τοπικά προϊόντα καθώς και με κρασιά, προσφορά επιχειρηματιών της περιοχής μας. Επίσης, υπάλληλοι του Δήμου έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες και προσέφεραν χάρτες στους τουρίστες. 

ss 17

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΒΑΡΣΟΒΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ο αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης ευχήθηκε «καλές πτήσεις»   και τόνισε ότι φέτος είναι ικανοποιητικό το ποσοστό ανόδου της κίνησης του αεροδρομίου Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος». Εκτός από τη Γερμανία, θα υπάρξει και απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου με το Παρίσι και τη Βαρσοβία, καθώς και περισσότερες πτήσεις από τη Ρωσία.

Ο κ. Μανδηλάρης ευχαρίστησε το Δήμο Καλαμάτας για την οργάνωση της υποδοχής των Γερμανών τουριστών και την προσφορά έντυπου ενημερωτικού υλικού, καθώς και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τις επιχειρήσεις μέλη του για την προσφορά παραδοσιακών προϊόντων, με στόχο τη διαφημιστική προβολή της πόλης και του νομού γενικότερα. 

ss 39

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Μανιάτης αναφέρθηκε στη σημασία της αύξησης του αριθμού συνδέσεων με τη Γερμανία και άλλες περιοχές. Ευχαρίστησε, δε, το Δήμο Καλαμάτας για τη συνεργασία και συμβολή του στην κοινή προσπάθεια προβολής της περιοχής μας και υποστήριξης του τουρισμού.

ss_14.JPGss_17.JPGss_20.JPGss_28.JPGss_30.JPGss_32.JPGss_33.JPGss_39.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech