Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Σύσκεψη για οικονομικά ζητήματα και προϋπολογισμό

Καταρχήν συζήτηση για τον οικονομικό σχεδιασμό του Δήμου Καλαμάτας για το έτος 2015, πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του. 
Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως ο Δήμος Καλαμάτας και τα Νομικά του Πρόσωπα βρίσκονται σε βιώσιμη κατάσταση, χάρις στη νοικοκυρεμένη διαχείριση και η πορεία κατά το έτος 2013, αλλά και φέτος μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Η πορεία αυτή επιβάλλεται να συνεχισθεί, γι’ αυτό και ο Δήμαρχος ζήτησε να γίνει ορθός και έγκαιρος οικονομικός προγραμματισμός για τον επόμενο χρόνο, τόσο στο Δήμο όσο και στα Νομικά του Πρόσωπα, που είναι αλληλένδετα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει καταρτισθεί, όσον αφορά στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2015, αφού αυτό εγκριθεί από την Επιτροπή Διαβούλευσης και την Εκτελεστική Επιτροπή, θα ακολουθήσει η έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας το αργότερο μέχρι 5/9/2014.
Στη σημερινή δύσκολη περίοδο, η ευελιξία είναι αναγκαία όταν το απαιτούν οι συνθήκες, με πιθανή συρρίκνωση – διά της συγχωνεύσεως με το Δήμο – κάποιων Νομικών Προσώπων, είτε με συρρίκνωση δομών, αλλά και με διασφάλιση των θέσεων εργασίας σε κάθε περίπτωση. Επίσης, προέχει η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.
 

 

siskepsi_oikonomikon_thematon.JPGsiskepsi_oikonomikon_thematon_1.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech