Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις 29 Ιουλίου 2014

Κατά τη σημερινή, 9η/2014, συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

 

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΑΜΦΕΙΑ

1. Έγκριση μελέτης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων, ρειθροκρασπέδων κ.λπ. έτους 2014». Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε έργο προϋπολογισμού 80.000 ευρώ με το ΦΠΑ. Στο έργο αυτό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η κατασκευή πεζοδρομίου και επενδεδυμένης τάφρου στην επαρχιακή οδό Θουρίας – Πολιανής προς Δυρράχι και Λεοντάρι, εντός του οικισμού της Άνω Άμφειας. Στην ανατολική πλευρά της οδού θα κατασκευασθεί επενδεδυμένη τάφρος μήκους 150 μέτρων, για την αποστράγγιση των ομβρίων υδάτων τόσο της οδού όσο και της γειτνιάζουσας επιφάνειας. Στη δυτική πλευρά της οδού θα κατασκευασθεί πεζοδρόμιο μήκους 250 μέτρων και κυμαινόμενου πλάτους από 1 έως 1,5 μέτρο, για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ

2. Τροποποιήσεις εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Καλαμάτας και Ασπροχώματος που απαιτούνται για την κατασκευή της περιμετρικής οδού στα α) Ο.Τ. 1315, 1322, 1323 & 1324 (Ανατολική Συνοικία), β) Ο.Τ. 1190 (Βόρεια Συνοικία) και γ) Ο.Τ. 1296 & 1315 (Ανατολική Συνοικία). Εγκρίθηκαν.

autokinitodromos

3. Τροποποίηση Ρυμοτομικού Σχεδίου Καλαμάτας για άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στα Ο.Τ. 1150 & 1156. Εγκρίθηκε.

4. Τροποποίηση κανονισμού λειτουργίας κεντρικού Κοιμητηρίου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε και οι τροποποιούμενες διατάξεις σύμφωνα με την εισήγηση παρατίθενται εδώ.

koimhthrio

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΜΝΑΣ

5. Δημιουργία παιδικής χαράς στην πλατεία Φραγκόλιμνας. Εγκρίθηκε, όσον αφορά στην κατασκευή παιδικής χαράς στη δυτική πλευρά της πλατείας, πίσω από το σιντριβάνι. Για τη δημιουργία της παιδικής χαράς θα χρησιμοποιηθούν ειδικά αντικραδασμικά ελαστικά δάπεδα, τα οποία θα τοποθετηθούν πάνω στις υφιστάμενες πλάκες. Ο απαραίτητος εξοπλισμός, όργανα, καθιστικά, δάπεδα και περίφραξη, θα τοποθετηθεί με τη διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης από εταιρεία κατασκευής οργάνων, μετά από δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό. Η παιδική χαρά θα κατασκευασθεί και στη συνέχεια θα πιστοποιηθεί σύμφωνα με το νόμο.

fragkolimna

6. Προέγκριση ίδρυσης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και χορήγηση άδειας χρήσης και λειτουργίας μουσικών οργάνων. Εγκρίθηκε ως η εισήγηση της υπηρεσίας.

7. Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αναβλήθηκε.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech