Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 403

Λευκή Νύχτα 2014: στήριξε τους επαγγελματίες, ψυχαγώγησε το κοινό, ανέδειξε την Καλαμάτα!

Η προχθεσινή Λευκή Νύχτα υπήρξε πράγματι επιτυχημένη από πολλές απόψεις: χιλιάδες κόσμου, μεγάλη κίνηση στα εμπορικά καταστήματα, μεγαλύτερη ακόμα σε ταβέρνες και ψητοπωλεία, αλλά και κέντρα διασκέδασης. Κοινή διαπίστωση υπήρξε η οικονομική τόνωση των επιχειρήσεων, αλλά και η ψυχαγωγία του κόσμου από τα μουσικά συγκροτήματα, τις υπαίθριες ψησταριές και τα κάθε είδους γεγονότα που είχαν διοργανώσει Δήμος και ιδιώτες.

leuki-nuxta 2

Εκτός από Καλαματιανούς και Μεσσήνιους, διαπιστώθηκε η παρουσία κόσμου από τη Σπάρτη, την Τρίπολη, το Άργος, την Κόρινθο, την Αθήνα, ενώ πολλοί επισκέπτες – προερχόμενοι από διάφορες περιοχές – παρέτειναν την παραμονή τους για να ζήσουν τη Λευκή Νύχτα της Καλαμάτας, που καθιερώθηκε πλέον ως ένα σημαντικό εμπορικό και ψυχαγωγικό γεγονός πανελληνίως.

Η παρουσία κόσμου ήταν πυκνή σε σημεία της πόλης και μετά τις 5.00 το πρωί. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως η Υπηρεσία Καθαριότητας κατόρθωσε να εισέλθει στο Ιστορικό Κέντρο μετά τις 7.30 το πρωί.

leuki-nuxta 6

Επεισόδια, φαινόμενα αντικοινωνικής συμπεριφοράς, εγκληματικές ενέργειες δεν υπήρξαν και αυτό τιμά την πόλη, τους συμμετέχοντες, αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, που έκανε το καλύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος, σε δηλώσεις του την «ονειρική βραδιά» της Λευκής Νύχτας επεσήμανε ότι η Καλαμάτα, εκτός από τη Λευκή Νύχτα και τις εκδηλώσεις στις Απόκριες, «χρειάζεται ακόμη 4-5 δυνατές, λαϊκές εκδηλώσεις που θα ελκύουν κόσμο από όλη την Πελοπόννησο». Διευκρίνισε, δε, ότι ήδη «υπάρχουν σκέψεις για τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις, αθλητικές και πολιτιστικές».

leuki-nuxta.jpgleuki-nuxta_1.jpgleuki-nuxta_2.JPGleuki-nuxta_3.JPGleuki-nuxta_4.JPGleuki-nuxta_5.JPGleuki-nuxta_6.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech