Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επίσκεψη εκπροσώπων των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για τη διαχείριση απορριμμάτων

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, οι οποίοι συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Χρήστος Μελέτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Σωτήρης Πέρας, ο Προϊστάμενος Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Γιώργος Βαρδάκας και ο υπεύθυνος του Γραφείου Κινήσεως Οχημάτων Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Κώστας Παππάς επισκέφθηκαν καταρχήν το χώρο όπου διενεργείται διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας, με την επιστημονική επίβλεψη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Μαραθόλακκα.

Στη συνέχεια, συζήτησαν εκτενώς το θέμα αυτό, καθώς και ζητήματα ανακύκλωσης και κόστους των σχετικών διαδικασιών, με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα. Οι δύο αυτοί Δήμοι ενδιαφέρονται για την εφαρμογή της μεθόδου διαχείρισης των απορριμμάτων που χρησιμοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας.
Υπενθυμίζεται ότι για το Δήμο Ζακύνθου, κατόπιν και σχετικής συσκέψεως στο ΥΠΕΚΑ, στην οποία μέλη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου εξέφρασαν σύμφωνη γνώμη, η μέθοδος διαχείρισης των απορριμμάτων που εφαρμόζει ο Δήμος Καλαμάτας είναι η ενδεδειγμένη λύση.

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΔΣΑ ΑΧΑΪΑΣ

Επίσης, αύριο Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου αναμένεται κλιμάκιο του ΦΟΔΣΑ Αχαΐας στην Καλαμάτα, για το ίδιο θέμα.

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech