Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε στις 23 Σεπτεμβρίου 2014

Κατά τη σημερινή, 40ή/2014, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω: 
1. Επί αιτημάτων υπαγωγής στη ρύθμιση του Ν. 4257/2014. Εγκρίθηκαν ως η εισήγηση της υπηρεσίας.
2. Αποδέσμευση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε.
3. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε.
4. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε.
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
 
egkataleleimena-oximata
 
5. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παράδοση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) σε εγκεκριμένο συλλογικό σύστημα συλλογής τους.  Εγκρίθηκε και ελάχιστο όριο προσφοράς κατά τη δημοπρασία ορίσθηκε το ποσόν των 90 ευρώ για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, ενώ για τα μοτοποδήλατα καθορίσθηκε η τιμή προσφοράς στο ¼ της αντίστοιχης για τα αυτοκίνητα.
 
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΙΔΗΡΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
 
eidi-sidiropoleiou
 
6. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια ειδών σιδηροπωλείου, χρωμάτων, κ.λπ. 2014». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε προμήθεια ύψους 43.594,80 ευρώ με το ΦΠΑ.
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΜΝΑΣ
 
fragkolimnaa
 
7. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού στην παιδική χαρά στην πλατεία Φραγκόλιμνας». Εγκρίθηκε, όσον αφορά σε έργο 11.617,35 ευρώ. Η παιδική χαρά θα κατασκευασθεί στο βόρειο μέρος της πλατείας, δίπλα από τα πεύκα. Για τη δημιουργία της παιδικής χαράς θα χρησιμοποιηθούν πιστοποιημένα όργανα (μεταλλική κούνια με δύο καθίσματα παίδων και δύο νηπίων, παιχνίδι ελατηρίου, μεταλλική τσουλήθρα παίδων, μεταλλική τραμπάλα δύο θέσεων), παγκάκια, βρύση, απορριμματοδέκτες και ξύλινη περίφραξη. Ο απαραίτητος εξοπλισμός θα τοποθετηθεί με τη διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης από εταιρεία κατασκευής οργάνων μετά από πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμού.
 
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΡΕΙΘΡΟΚΡΑΣΠΕΔΩΝ
 
pezodromio
 
8. Επί των πρακτικών (Νο 1 & Νο 2) της επιτροπής διενέργειας ανοιχτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή πεζοδρομίων, ρειθροκρασπέδων, κ.λπ. έτους 2014». Η Επιτροπή ανεκήρυξε προσωρινό μειοδότη την επιχείρηση Αφοί Παναγιωτόπουλοι, η οποία προσέφερε έκπτωση 43,20%, επί προϋπολογισμού μελέτης 80.000 ευρώ με το ΦΠΑ.
9. Απόδοση λογαριασμού των απαιτούμενων δαπανών για τη λειτουργία της κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας. Εγκρίθηκε.
10. Έγκριση ή μη άσκησης προσφυγής κατά πράξεων επιβολής προστίμου της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης. Εγκρίθηκε η άσκηση προσφυγής.
11. Έγκριση ή μη άσκησης προσφυγής κατά αποφάσεων του Κεντρικού Λιμενάρχη Καλαμάτας. Εγκρίθηκε η άσκηση προσφυγής.
12. Ανάθεση επιδόσεων σε δικαστικούς επιμελητές. Εγκρίθηκε η ανάθεση των επιδόσεων, όσον αφορά σε δημοτικά ακίνητα και στην καταχώρισή τους στο Κτηματολόγιο στο όνομα του Δήμου Καλαμάτας.
13. Νομική υποστήριξη δημοτικού υπαλλήλου. Εγκρίθηκε.
14. Επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων κληροδοτημάτων. Η Επιτροπή ενέκρινε την αποδοχή από το Δήμο επιτοκίων που προσέφεραν τράπεζες, όσον αφορά στις προθεσμιακές καταθέσεις κληροδοτημάτων.
 
 
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech