Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συνήλθε σήμερα στην 12η/2014 συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:

 

 

 

1. Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Εξελέγη ο Εμμανουήλ – Λεονάρδος Μάκαρης.

ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΜΝΑΣ 

fragkolimnaa

2. Τροποποίηση της υπ' αριθμ. 338/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ως προς τη θέση δημιουργίας παιδικής χαράς στην πλατεία Φραγκόλιμνας. Εγκρίθηκε η κατασκευή της παιδικής χαράς στο βόρειο μέρος της πλατείας, δίπλα από τα πεύκα. Για τη δημιουργία της παιδικής χαράς θα χρησιμοποιηθούν πιστοποιημένα όργανα (μεταλλική κούνια με δύο καθίσματα παίδων και δύο νηπίων, παιχνίδι ελατηρίου, μεταλλική τσουλήθρα παίδων, μεταλλική τραμπάλα δύο θέσεων), παγκάκια, βρύση, απορριμματοδέκτες και ξύλινη περίφραξη. Ο απαραίτητος εξοπλισμός θα τοποθετηθεί με τη διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης από εταιρεία κατασκευής οργάνων μετά από πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμού. Πρόκειται για έργο ύψους 11.617,35 ευρώ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΣΗΣ – ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΤΣΑΚΗ

3. Απαγόρευση στάσης - στάθμευσης σε τμήμα της οδού Μιχαήλ Μητσάκη. Εγκρίθηκε η απαγόρευση στάσης - στάθμευσης σε τμήμα της οδού αυτής, στη συνοικία Πλάκα, από τη συμβολή της με την Ανδρέα Καρκαβίτσα μέχρι την οδό Αντώνη Σαμαράκη.
4. Έγκριση εισόδου - εξόδου οχημάτων στη θέση Μπιρμπίτα της Τοπικής Κοινότητας Αντικαλάμου για ξυλουργείο. Εγκρίθηκε.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 

pefko

5. Αφαίρεση δένδρων λόγω προβλημάτων που δημιουργούν. Εγκρίθηκε η αφαίρεση δένδρων, ενός στη Θουρία, στην παιδική χαρά, ενός στον αύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Καλαμάτας, ετέρου στη συμβολή των οδών Κανάρη 77 και Ηροδότου, όπως και ενός ακόμη στην οδό Αριστοδήμου 125.
6. Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ανεβλήθη.

 

iso

govgr

wifi4eu

Contact

99 Athinon str, Kalamata ZIP 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech